„Стани богат“ се завръща на екран (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Михаил Билалов ще бъде водещ на „Стани богат“

Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и по света – играта „Стани богат“, ще стане част от програмата на bTV още тази година.

Предаването е символ и запазена територия за вече придобити и нови знания, а в ефира на bTV ще стъпи тържествено навръх 20-ата годишнина от първото си излъчване в България. Водещ ще бъде актьорът Михаил Билалов, който влиза в ролята с присъщите му увереност, стабилност, обаяние и неподражаем стил на водене.

„Развълнувани сме, че имаме възможността да предложим на нашите зрители най-популярната телевизионна игра за знания в света – „Стани богат“. Това уникално шоу – вечна класика и неизменен рейтингов фаворит – ще заеме достойното си място в програмната схема на bTV, с което не само откликваме на нуждата от качествено и обогатяващо аудиторията съдържание, но и правим поредна стъпка към утвърждаването на телевизията като дом на най-популярните и завладяващи световни формати  в България“, коментира Христо Хаджитанев, директор „Програма“ в bTV Media Group.

„Стани богат“ е първият международен формат, реализиран в България, и е версия на британския оригинал „Who Wants To Be A Millionaire“. Той стартира на 12 май 2001 г. и бързо се налага като един от най-обичаните в българския ефир. През годините се развива непрестанно и днес е символ на качествено ТВ съдържание и гарантирано забавление чрез споделяне на знание.

Юбилейна поява

С юбилейната си поява в ефир „Стани богат“ ще предложи на зрителите на bTV ново, обогатено съдържание, с интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново.

Освен класическата игра и голямата награда от 100 000 лв., в регламента ще има и нови елементи, които ще дадат допълнителна стойност и различно, съвременно лице на световноизвестната телевизионна игра. Освен в ефира на bTV, предаването ще бъде достъпно и на онлайн платформите на bTV Media Group.

Радио игра

„Стани богат“ ненапразно е най-успешната ТВ игра в световен мащаб от появата си на 4 септември 1998 г. в Англия. Малцина знаят, че форматът, създаден от Дейвид Бригс, Майк Уайтхил и Стивън Найт първо е реализиран като радио игра.

Телевизионната версия на шоуто е изключително популярна, защото изпитва интелектуалните качества на участниците си като същевременно запознава аудиторията с интересни факти.

Нагледно това бе показано от режисьора Дани Бойл във филма му „Беднякът милионер“(2008), спечелил осем награди „Оскар“. В него на стола на богатството сяда сиракът Джамал Малик от Мумбай, който успява да отговори на всички въпроси.

"Стани богат" се завръща в ефира на bTV сн. YouTube

„Стани богат“ се завръща в ефира на bTV сн. YouTube

Според правилата на играта те се усложняват с всяко следващо ниво дотолкова, че всеки победител в „Стани богат“ става национално известен заради знанията си, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар