Хороскоп за 28 юли, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Едва ли ще можете да действате по план. Бъдете готови да импровизирате и да вземате решения в движение. Околните едва ли ще могат да ви помогнат, но все пак се вслушвайте в съветите им. Има шанс да възстановите стари връзки и да изгладите възникнали наскоро недоразумения.

СКОРПИОН

Не всичко върви така, както ви се иска, затова се налага да коригирате плановете си, да отмените някои проекти и за да се заемете с нещо бързо и перспективно. Познати ще ви дадат ценни съвети. Не е добра идея днес да рискувате с парите или да участвате във финансови начинания с неизвестен резултат.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден. Ангажиментите ви ще се окажат повече, отколкото сте очаквали и ще се наложи да бързате, за да успеете във всичко. Неочаквани срещи ще възстановят стари връзки. Близките ви ще ви зарадват с приятни изненади. Денят е подходящ за по-големи покупки.

КОЗИРОГ

Старайте се днес да не говорите много. Не е ден за обсъждане на дългосрочни планове или споделяне на смели идеи. В останалото денят е добър – отлично ще се справяте и с най-сложните проблеми. Сполучливо решение на парични въпроси ще ви даде финансова стабилност.

ВОДОЛЕЙ

Ще оставите в миналото съмненията и тревогите, ще се съсредоточите върху интересни проекти. Постарайте се бързо да ги реализирате. Приятелите с удоволствие ще ви помагат. Лесно ще намерите общо даже с непознати хора. Избавете се от ненужното и гледайте на бъдещето с оптимизъм.

РИБИ

Може и да възникнат трудности, но като цяло денят ще е успешен. Не търсите лесните пътища, често експериментирате и не се боите да рискувате. Затова ще имате и успех. Ще имате възможност да контактувате с необикновени хора, които ще ви дадат ценни съвети. Ще получите дълго чакана новина.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар