Хороскоп за 28 юли, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Няма да е лесно да съхраните спокойствието си. Емоционално ще сте нестабилни и настроението ви ще се мени без причина. Това ще се отрази и на работата ви. Трябва да се съсредоточите върху нея, за да приключите деня успешно. Проявете търпение и настойчивост.

ТЕЛЕЦ

Ден, изпълнен със събития. Не е изключено заради тях да промените плановете си и да се откажете от замисленото по-рано и да се заемете с нещо съвсем друго. Бързо ще се ориентирате в ситуациите, но това, че контролирате всичко ви уморява. Помислете към кого може да се обърнете за помощ.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще потъвате в спомените си и едновременно ще мечтаете за бъдещето. Няма да е загуба на време, защото ще ви хрумнат отлични идеи. Помислете спокойно, как най-добре да постъпите и какво да предприемате за реализирането им. Не предприемайте рисковани действия.

РАК

Лек и интересен ден, но няма да е особено ползотворен. Може да се появят неочаквани препятствия, заради които няма да постигнете нужните резултати. Затова пък ще прекарате добре времето си в компанията на приятели. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите.

ЛЪВ

Не очаквайте прекалено много днес. Поставете пред себе си реални цели. Така няма да допуснете грешки и да останете разочаровани. Не е добра идея да поемате каквито и да е задължения. Полезно ще е да съхраните свободата си на действие. Бъдете внимателни към любимите си хора.

ДЕВА

Днес всичко ви се получава. Добър ден за работа, за решаване на конфликти и въпроси, които отдавна не ви дават мира. Чуждите проблеми ще бъдат по-важни от вашите. Бъдете внимателни при планирането на всякакви пътувания. У дома ще си намерите полезни занимания, които ще ви разведрят.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар