Изненада! Джей Ло и Алекс Родригес заедно в Монако (Всичко за фаталната среща)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се засякоха в Монако

Повече от неудобно. Тайни срещи зад борда си уредиха Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Бившите годеници се засякоха в Монако, докато бяха в морето с яхтите си. Двата плавателни съда буквално се разминаха на метри един от друг. А малцина присъстващи имаха възможност да видят реакциите на звездите, когато установиха, чии съседи са се оказали.

Джей Ло и Алекс обявиха пред медиите, че остават приятели, въпреки раздялата си. Малцина обаче им повярваха и с основание. Скоро след това актрисата се събра с Бен Афлек, а Алекс очевидно се утешава с други жени.

Но далеч по – неудобен момент от срещата им, бе този в който започнаха да сравняват превозните им средства. Бен и Дженифър се глезят в яхта за 160 милиона долара, която очевидно има абсолютно всички удобства – фитнес, басейн, джакузи, спа център, нощен клуб и още куп други удобства. Алекс пък бе наел яхта за 32 милиона долара, която е доста по-скромна, в сравнение с шестетажното чудо, което Дженифър и Бен наеха за ваканцията си.

Звездната двойка демонстрира висок стандарт и определено засрами новоизпечения милионер – ерген, който се утешава в компанията на различни красавици. Алекс определено не скучае, но присъствието на Дженифър на съседната лодка със сигурност не беше очаквана изненада.

Неловко. Дженифър Лопес засенчи Алекс Родригес сн. Инстаграм

Неловко. Дженифър Лопес засенчи Алекс Родригес с яхтата си сн. Инстаграм

Двамата се разделиха миналата година, обявявайки, че остават приятели. Скоро след това Дженифър обяви, че има връзка с Бен Афлек. Отношенията между двамата остават сериозни, но засега нямат намерение да се женят. Актьорът обяви, че е посветен на старата си любов, но и на децата си. А след дванадесет години брак и труден развод, не би желал отново да минава през това. 52-годишната Дженифър заяви същото – че не желае пети годеж, който да приключи отново с раздяла. Явно е станала суеверна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар