Ти да видиш: Фики Стораро козирува на… ! (още подробности)

Гласувайте за статията

Фики Стораро не спира с изненадите!

Между изявите по морето Фики Стораро успя да заснеме и един морски клип. Първоначалното му намерение не е да го пуска веднага, но допитване до феновете в социалните мрежи, рязко го променя.

Фики Стораро

Фики Стораро козирува на феновете

„Постоянно ме питате за нова песен. Хайде да видя колко я искате! Всеки лайк на тази снимка е едно „Да!“, написа той под кадър от новото видео, който публикува. Така обръщат намеренията му за „изчакване“. Така песента с провокативното заглавие „Къде съм аз, къде си ти“ се появи вчера в ефира.

„Баща ми и Криско извадиха супер хитовия си дует „Грешница“ на моя рожден ден и мислех да върна жеста, като пусна моето предложение за лятото на рождения ден на татко – 2 август.

Но като публикувах снимката от клипа и заваляха хиляди коментари и съобщения „Пускай!“, „Пускай!“, „Нямаме търпение!“, не се сдържах“, коментира любимецът на България. Който получи това прозвище през последните два сезона на шоуто „Като две капки вода“.

„Къде съм аз, къде си ти“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Мариета Ангелова. Клипът е дело на Людмил Иларионов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар