Племенницата на Даяна се омъжи за възрастен милионер

Гласувайте за статията

Племенницата на Даяна сключи брак с възрастен милионер

Племенницата на Даяна – Лейди Кити Спенсър, сключи брак. Тя се омъжи във Вила Алдобрандини, която се намира във Фраскати, близо до Рим.

Преди това блондинката спретна моминско парти заедно с приятелките си във Флоренция, пише Марица.бг, позовавайки се на bgdnes.bg.

Кити Спенсър е дъщеря на брата на лейди Даяна – Чарлз. От дълги години тя работи като модел.

30-годишна блондинка се врече във вечна вярност на значително по-възрастния от нея южноафрикански милионер Майкъл Люис. Той е на 61 години и има три деца от предишен брак. Богатството му възлиза на 80 млн. паунда.

Лейди Кити Спенсър неслучайно е избрала Италия за място на сватбата си. Красавицата е влюбена в страната.

Тя публикува няколко снимки в профила си в инстаграм, на които се вижда как прекарва весело и безгрижно последните дни от моминския си живот с няколко свои приятелки в любимия си град Флоренция, както е написала. Когато е била на 21 г., Кити Спенсър е учила история на изкуството във Флоренция.

Мястото на венчавката Фраскати се намира на няколко километра от Рим. Общината е побратимена с Уиндзор, а принцовете Алдобрандини, собственици на вилата, са близки приятели от дълго време с фамилията Спенсър.

Голяма част от представители на кралската фамилия и на модата бяха гости на сватбата.  Дизайнерите на „Долче и Габана” – Стефано Габана и Доменико Долче, чието творение е роклята на булката, пристигнаха в Рим за сватбата, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар