Меган Маркъл ще пише за „болката от смъртта на принц Филип“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Меган Маркъл и Хари най-сетне е добавена в наследствената линия на кралското семейство на официалния сайт на институцията

Болката, която изпитали принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от смъртта на дядото на Хари принц Филип, ще бъде документирана в нова глава към биографичната книга за живота им „Да намериш свобода“, пише сайтът etonline.com.

Херцогът на Единбург почина на 99 години и беше погребан през април. Книгата „Да намериш свобода“ е актуализирана с нова глава след публикуването й през миналото лято.

Издателство „HarperCollins“ разкрива, че новата част от книгата ще включва и „емоционалното преживяване на Меган от загубата на дете (бел. ред. спонтанният аборт, за който тя сподели в края на миналата година) и за раждането на дъщеря й“.

Издателството добавя, че в новата глава на книгата ще пише още по темите: „Зад кулисите на интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри, подробности около преместването им в Калифорния и различните филантропски и бизнес начинания на херцозите на Съсекс след преместването им в САЩ.

Непрекъснатите предизвикателства, пред които е изправена двойката по отношение на неприкосновеността на личния им живот и британската преса, както и болката, която Меган и Хари изпитвали след смъртта на принц Филип“. Новото, допълнено издание на книгата ще бъде налично от 31-ви август.

Междувременно има още една новина около херцозите на Съсекс – дъщеря им Лилибет най-сетне е добавена в наследствената линия на кралското семейство на официалния сайт на институцията.

Меган Маркъл ще пише за "болката от смъртта на принц Филип" сн. YouTube

Меган Маркъл ще пише за „болката от смъртта на принц Филип“ сн. YouTube

Това се случва чак седем седмици след раждането на момиченцето, което повдигна много въпроси защо е това забавяне, предават от vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар