Деси Цонева отговори на критиките 

Деси Цонева не остана длъжна на зложелателите си. Тя е сред родните звезди, които получават най-много комплименти за външния си вид. Но не липсват и критики от страна на недоброжелателите й, въпреки че тя е в перфектна форма.

Деси Цонева не остана длъжна на зложелателите сиПоследно феновете на Деси успяха да я ядосат за размера на гърдите ѝ. Повече от ясно е, че тя никога не е коригирала бюста си за разлика от повечето известни дами.

В социалните мрежи всички са безпощадни и много потребители не пропускат да отправят не чак толкова ласкателни думи към известните личности. В своя публикация щерката на покойния Митко Цонев заяви, че неведнъж е получавала критики за малките си гърди и дори често ѝ е задаван въпросът кога ще си сложи силикон. "Не знам защо някакви хора постоянно ми пишат коментари под снимките, че нямам цици и кога ще си сложа силикон. Е, че какво пък толкова не ме харесвате?! Аз така се чувствам най-добре", споделя Деси Цонева, цитирана от Марица.бг. Очевидно тя е против поставянето на силиконови импланти в гърдите. Деси постоянно експериментира с външния си вид. Преди месеци дори се появи с руска коса. Но от думите й стана ясно, че тя не би се решила на операция за уголемяване на бюста. Брюнетката поддържа перфектни форми с редовни тренировки.