Бащата на Меган Маркъл: Арчи и Лили не са пионки! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл иска да държи внуците си в ръце

Бащата на Меган Маркъл иска да държи внуците си в ръце. Бащата на съпругата на принц Хари, Томас Маркъл, реши да съди дъщеря си, за да получи правото да вижда внуците си – 2-годишния Арчи и 2-месечната Лилибет Даяна. Той обяви това сам в интервю за „Fox News“.

„Ще бъда много разочарован, ако не мога да държа внучката си на ръце. Ще отправя петиция пред съдилищата в Калифорния за правото да се видя с внуците си в най-близко бъдеще „, каза Томас Маркъл.

Бащата на херцогинята на Съсекс също изрази надеждата, че Елизабет Втора и други членове на кралското семейство ще го подкрепят и ще му дадат възможност да види внуците си.

„Арчи и Лили са малки деца. Те не са политици. Те не са пионки. Те изобщо не са част от играта. И те също са с кралска кръв и трябва да имат същите права като другите членове на кралското семейство“, добави Томас.

Мъжът отбеляза още, че се страхува от мемоарите, които принц Хари планира да издаде. Томас вярва, че това ще се отрази зле на репутацията на внуците му.

Меган Маркъл отдавна не общува с баща си. Причината за раздора между тях беше сътрудничеството на родителя с журналисти, на които той продаде снимки на дъщеря си в навечерието на сватбата й с принц Хари.

Бащата на Меган Маркъл иска да види внуците си - Арчи и Лилибет Даяна сн. YouTube

Бащата на Меган Маркъл иска да види внуците си – Арчи и Лилибет Даяна сн. YouTube

Томас Маркъл многократно се извини на Меган. Но херцогинята на Съсекс така и не успя да му прости, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар