Роси Кирилова: Бог не ни дари с дете, но съм сигурна, че е било за добро! (виж тук)

Гласувайте за статията

Роси Кирилова отрече да си е правила пластични операции!

Роси Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България.

Роси Кирилова

Роси Кирилова е щастлива и без деца

„Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам“, споделя талантливата певица, която има нов албум и продължава да работи.

Относно личния й живот, тя подчертава, че повечето неща, които се пишат за нея не са верни, пише вестник „България Днес.

„Изкарват ме, че съм слагала какво ли не в лицето и тялото, а това не е вярно, нямам подобрения“, учудва се изпълнителката.

През годините много се говори за това, че семейството й няма деца. Росица Кирилова обаче се е научила да приема нещата от философска гледна точка и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че Роси и текстописецът Георги Начев винаги са искали да станат родители.

„Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца. Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива. И аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш така и продължаваш напред. Защо само така ще бъдеш щастлив с човека когото обичаш, убедена е Роси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар