Полицията щурмува яхтата на Бекъм (Кой провали ваканцията на семейството?)

Гласувайте за статията

Ваканцията на Бекъм пред провал заради джетове

Дейвид Бекъм е бил посетен от полицията по време на семейна ваканция в Италия, пише британското издание „Сън“.

Спортистът и семейството му били на ваканция с яхта, когато били посетени от местните власти. Оказа се, че фамилията е била под радара на морските власти заради лудориите на някои от по-младите наследници на спортиста.

Морската полиция пристигна, след като децата му, 16-годишният син Круз и 10-годишният Харпър, бяха забелязани да карат джетове. Един от летовниците, почиващ на брега близо до яхтата на Бекъм, заяви пред британските медии, че за да карате джет ски в Италия, ви е необходимо разрешение, което може да се получи чак на 18-годишна възраст.

Той добави, че разпитът от страна на полицията е продължил около 45 минути, но че всичко е минало доста приятелски. И не е имало напрежение.

“ Дейвид си правеше слънчеви бани, но когато дойде полицията, веднага стана от палубата и слезе, за да говори с тях. Той се срещна с полицая, изслуша доклада за проблема и се зае да се справя с него. Бекъм извика децата и те веднага прибраха водните мотоциклети. Разпитът обаче продължи.

По едно време полицаите поискаха документи и Дейвид веднага след това им ги показа. Струва ми се, че те вече бяха разпознали кой е той. Накрая всичко приключи много приятелски. Полицаите, дори го помолили за селфи“ каза очевидецът, който твърди, че полицията най-после се е сбогувала с бившия футболист и си тръгнали.

Полиция на яхтата на Бекъм заради децата му сн. Туитър

Полиция на яхтата на Бекъм заради децата му сн. Туитър

Семейство Бекъм пристигнаха в Италия миналата седмица. В допълнение към по-малките им деца – Круз и Харпър, към Дейвид се присъединиха и съпругата му – дизайнерката Виктория Бекъм и синовете им Ромео и Бруклин. Годеницата на Бруклин – Никола Пелц също е с тях. Очевидно семейството е намерило начин да се събере заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар