Скандал на тайната сватба на Кити Спенсър (Братът на Даяна заряза дъщеря си на венчавката й)

Гласувайте за статията

Братът на Даяна не отиде на сватбата на Кити Спенсър

Кити Спенсър се омъжи на тържествена церемония в Италия за милиардер. Събитие, което е напълно достойно, за да бъде уважено дори от кралските особи. Но вместо тържество сватбата едва не се превърна в панаир. Оказа се, че бащата на булката така и не е бил забелязан на тържеството.

Никой не знае какви са точно отношенията между граф Чарлз Спенсър и дъщеря му, но по време на венчавката отсъствието му породи много въпроси. Мнозина бяха убедени, че двойката е била анатемосана от брата на принцеса Даяна и затова той е отказал да присъства на церемонията.

Изборът на Кити Спенсър да се омъжи за 62-годишен мъж, който е по-възрастен дори от собственият й баща, предизвика доста вълнение. Мнозина останаха доста изненадани, когато се впусна в любовна афера с Майкъл Люис. А още повече, когато се сгодиха. Прогнозите, че този брак е обречен заваляха още преди да се е състояла сватбата. Но Кити не само каза „да“, но и вдигна пищно тържество.

Събитието обаче бе белязано от отстъствието на родителите й и най-вече на граф Спенсър.Наложи се брат й – виконт Олторп да я предаде на младоженеца. Влюбените си казаха „да“ въпреки всичко, но липсата на граф Спенсър доста разбуни духовете.

Самата Кити не криеше, че плановете на баща й за нея винаги са били да я омъжи за аристократ. „Не искам да съм трофейна съпруга. Искам да съм независима жена“, заяви тя в едно свое интервю. Заради това прие да бъде модел и да печели сама парите си. Но в крайна сметка и за всеобща изненада се омъжи за възрастен мъж на пищна церемония и стана именно трофейна съпруга.

Кити Спенсър се омъжи без баща си сн. Инстаглам

Кити Спенсър се омъжи без баща си сн. Инстаглам

Дали двойката има предбрачно споразумение и защо графът отказа на дъщеря си, тепърва ще стане ясно. Но отсъствието и на принцовете от кралския двор предизвика немалко въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар