Горчиво! Кити Спенсър с тайна сватба в Италия (Всичко за венчавката + Снимки)

Гласувайте за статията

Кити Спенсър се омъжи без много шум

Честито! Кити Спенсър се омъжи. Дъщерята на Чарлз Спенсър сподели, че е казала „Да“ на два пъти по-възрастен мъж от нея. Който на всичкото отгоре е по-възрастен и от собственият й баща.

Сватбата се е провела без много шум, в Италия. Кити и семейството й поканили най-близките й приятели на тържеството, което бе в средновековен замък в южната част. Специално за церемонията булката смени цели пет рокли, дело на любимите й дизайнери – Долче и Габана.

Кити Спенсър се омъжи за милиардера Майкъл Люис, който е на 62 години. Тя бе придружена до олтара от любимия си брат – Луис Спенсър, виконт Алторп и Самюел Аиткен – близък нейн приятел.

Принцовете Уилям и Хари не бяха забелязани на церемонията.

Кити Спенсър е четвъртата дъщеря на граф Спенсър и може би най-буйната от всичките му наследнички. Тя е родена от първия му брак с манекенката Виктория и години наред е живяла в Южна Африка. Баща й не бе съгласен с кариерата й на модел, нито пък подкрепяше намеренията й да изгради собствена бизнес империя. Младата наследница пък редовно го скандализираше с бурния си любовен живот и нежеланието си да се омъжи.

В крайна сметка Кити каза „да“, на мъж, който може да й бъде баща и се венча с кралски блясък. Петте рокли, които носеше на тържеството бяха наистина забележителни. Гостите бяха представители на аристокрацията, светския и кралския елит, но без роднините й. Под въпрос остава и присъствието на любимите й братовчеди, които очевидно са решили да пропуснат сватбата й.

Кити Спенсър каза "Да" сн. Инстаграм /Дейли мейл

Кити Спенсър каза „Да“ сн. Инстаграм /Дейли мейл

Кити не пропусна нито една от кралските сватби, като получи покана дори за венчавката на принцеса Беатрис, но поради съображения за безопасност отказа да присъства след това. Най-интересна обаче за обществото я прави поразителната й прилика с принцеса Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар