Мъжът на Антония Петрова се угои (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени

Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, е отпуснал шкембе и половина. На последните им снимки, които блондинката сподели от почивката им в Гърция, добре се вижда, че бизнесменът обича да си похапва и хич не се ограничава. Той е налял доста най-вече в областта на корема, но пък жена му си го харесвала и по-закръглен.

Ударно дебелеене

Преди да се ожени за Петрова, Батинков бе поне със 7-8 кила по-слаб. След сватбата той започна да дебелее ударно и сега съвсем се е ошишкал. Изглежда, че бизнесменът се е отдал на вкусната храна и удоволствията в живота и хич не му се занимава с диети, режими и спорт.

Упреци

От друга страна, половинката му Антония често се хвали как бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя дори упреква всички майки, които не са успели го направят.

„Много моля всички дебели философки, които обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки с безупречен външен вид, стил и вкус“, изказва се Петрова. „А наднорменото тегло на мъжа ти как обясняваш?“, нападат на свой ред обидени от устатата Тоца.

Първи брак

Говори се, че блондинката от Перник е била доста нещастна в първия си брак с Александър Бередин, въпреки скъпите подаръци, диамантите и екзотичните екскурзии до далечни острови.

Комплекси

Според клюките руснака редовно малтретирал Антония психически, случвало се дори да й посяга, макар че тя отрича. Запознати твърдя, че бившата миска била толкова стресирана от живота си с Бередин, че развила комплекси и сега гледала всячески да демонстрира щастието си с Батинков.

Петрова не пропуска възможност да изтъкне, че настоящият й мъж е „най-добрият, най-умният и най-старателният“, че семейството й е за пример, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си.

Гений

Това, разбира се, е силно преувеличено, тъй като детето показва съвсем средностатистически умения за годините си и в никакъв случай не се отличава като гений, както се опитва да го изкара майка му, писа „Уикенд“.

Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени сн. Инстаграм

Мъжът на Антония Петрова дебелее ударно откакто се ожени сн. Инстаграм

Откакто даде живот на момченцето, Антония e станала от онези амбициозни родителки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се съобразяват с реалните им възможности. „Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!“, хвали се блондинката, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар