Деси Радева на театър с марков тоалет (Фото)

Деси Радева на театър с марков тоалет (Фото)
5 (100%) 1 vote

Деси Радева очевидно не се е отказала от манията да си купува скъпи тоалети

Въпреки отсъствието си от светски събития, Деси Радева очевидно не се е отказала от манията си за скъпи тоалети. Макар че няма къде да ги облича, тя очевидно продължава да ги колекционира. ю

След дългото отсъствие изненадващо за всички Радева се появи със съпруга си по време на посещението му във Варна миналия уикенд. Тя отново събра погледите с визията си.

Първата дама и президентът изгледаха заедно мюзикъла „Човек от Ла Манча“ в изпълнение на Държавната опера – Варна. Представлението бе част от програмата по случай честването на 100-годишнината от основаването на Драматичния театър „Стоян Бъчваров“ в морската ни столица, на което всъщност Радев и жена му бяха специални гости. На събитието президентшата се появи облечена във вечната класика – черно и бяло.

Погледите бяха приковани към полата й – втален модел с дължина под коляното, завършващ с обемни къдрички. Оказва се, че тя е сред най-новите попълнения в марковия гардероб на първата дама. Полата е дело на любимата ѝ марка „Макс Мара“ и е на цена от 795 долара, или 1321 лева, пише Ретро.бг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар