Лейди Кити Спенсър мина под венчило с 62-годишен милиардер (Снимки от приказната сватба на племенницата на Даяна)

Гласувайте за статията

Племенницата на лейди Ди се омъжи за възрастния милиардер Майкъл Луис

30-годишната лейди Кити Спенсър, се омъжи за 62-годишния милиардер Майкъл Луис. Церемонията се състоя в старинен италиански замък в град Фраскати, близо до Рим.

Не е толкова трудно да се отгатне каква марка е била сватбената рокля на булката – в деня на сватбата племенницата на принцеса Даяна блестеше в тоалета на марката Dolce & Gabbana, на която тя е страстен почитател и посланик.

Снимки: Инстаграм

Имаше и други варианти за сватбена рокля, предложени за Кити. Тя би могла да отиде до олтара в мека синя шифонова рокля, избродирана с розови цветя, и в кадифен корсет с изумруден цвят, допълнен от свръхобемна пола. Булкатаи обаче заложи на традиционния бял тоалет.

Между другото, много гости, които се появиха на сватбата на Спенсър и Луис и на моминското парти във Флоренция, също предпочетоха тази марка.

Снимка: Инстаграм

На сватбата присъстваха много от приятелите на двойката, както и доста знаменити личности.

Поканените започнаха да събират в Рим в петък вечерта: една от първите, които се присъединиха към двойката, бяха сестрите на Кити – близначките Елиза и Амелия . Гостите се насладиха на разходки из града, гастрономически вечери и се подготвиха за основното събитие – бляскава празнична церемония, която завърши с вечеря, танци и фойерверки.

На сватбата присъстваха и децата на младоженеца от предишения му брак. Майкъл Луис е с пет години по-възрастен от бащата на Кити, по-малкия брат на принцеса Даяна, Чарлз Спенсър, а разликата във възрастта на младоженеца с булката е 32 години, предват от spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар