Разликата във възрастта на Мария Силвестър и гаджето й е 17 години

Водещата на предаването "Бригада Нов дом" - Мария Силвестър, има връзка с доста по-младия от нея Михаил Пенев от 2 лета. Разликата във възрастта им е 17 години. Въпреки че отношенията им са сериозни, синеоката брюнетка не мисли за брак и не иска повече деца. Тя има син в тийнейджърска възраст и не ще на 44 години тепърва да дундурка бебе.

Сватба

Наскоро Мария публикува снимки с булчинска рокля, но кадрите са част от рекламна кампания и нямат нищо общо с личния й живот. Тя е категорична, че след тежкия развод, пред който премина преди 7 години, няма сила на света, която да я отведе отново да олтара.

Труден период

Актрисата неведнъж е разказвала, че след раздялата с бившия й съпруг е останала на улицата с малко дете на ръце, буквално с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Тогава тя започнала от нулата и едва си стъпила на краката. Наложило да се настани в дома на приятели, докато си намери ново жилище.

За силата на жените

"Осъзнах, че на 37 години трябва да започна живота си отначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото "така трябва", а защото не искат да прехвърлят травмите си на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно!", изля болката си Мария в личния си профил в Инстаграм. Тя изрази подкрепата си към всички дами, които преминават през тежка раздяла и с думите си им вдъхна кураж да продължат напред.

Развод

Водещата на "Бригада Нов дом" се разведе с бившия си съпруг Силвестър Силвестров през 2014 г. и преживя истински кошмар. С популярния актьор и шоумен се разделиха заради изневери от негова страна и въпреки многобройните опити да оправят отношенията си, накрая удариха на камък. По това време Силвестров широко афишираше интимната си връзка с известната най-вече на близките си като писателка и сценаристка Ангелина. С поведението си той дълбоко нарани Мария. Макар че доброжелатели я информирали за любовницата, тя все пак дала втори шанс на съпруга си, но той отново се издънил.

Лоши спомени

"Точно когато си мислиш, че всичко си забравил, лошите спомени изведнъж нахлуват в главата ти и те карат да говориш и правиш ужасни неща", разказвала е водещата. Тя не могла да преглътне измамата и дълго време носила горчивина в себе си. В крайна сметка днес бившите съпрузи общуват заради сина им Давид, но явно на Мария не й е било лесно да забрави болката, която е изживяла.

Личен живот след развода

Откакто се разведе, хубавицата не разказва много за личния си живот, но все пак е известно, че поддържа връзка с младока Михаил Пенев. Водещата е споделяла, чe в нaчaлoтo имaлa пpитecнeния ĸaĸ щe peaгиpaт близĸитe й на голямата възрастова разлика от 17 години, нo вeчe не се смущавала.

За любовта и мнението на хората

Вcичĸи oдoбpили гaджeтo й, вĸлючитeлнo й cинът й. "Хората се срещат и имат две опции - или да им пука какво казват другите, или не. Във всеки един момент имате невероятната възможност да изпитате любов. Или я живеете, или я пропускате!", коментира Мария.

Сериозни отношения

Тя хич не се смущава, че приятелят й е роден през 1994 г. и може да мине за неин син. В началото искала само да забавлява, но постепенно отношенията й с Пенев станали сериозни. "Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще между нас само времето ще покаже", споделила водещата пред свои близки. Със сигурност обаче в плановете не й не влизали бременност и дундуркане на още бебета. Не е ясно с какво точно се занимава Михаил, но според запознати има заможни родители, които се грижат за финансовия му комфорт. В миналото имал вземане-даване с полицията заради шофиране без книжка и употреба на алкохол, но уж се отказал от вредните навици заради Мария. Живял е известно време в Лондон, но не му потръгнало там и се прибрал с подвита опашка в България. Водещата и гаджето й са заедно от около 2 години. Запознали ги общи приятели и младокът направил първата крачка. Представил се за неин голям почитател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана, но после склонила и така започнала връзката им. Той се разбирал много добре със сина й Давид и с това окончателно я спечелил, писа "Уикенд".

Нови ухажори

Актрисата е доволна, че е преминала с гордо вдигната глава през трудностите в миналото и те са останали зад гърба й. Бързо се намерили и нови ухажори, които да повдигнат самочувствието й след развода. Тя се хвали, че с напредването на възрастта все повече мъже проявявали  интерес към нея. Даже й отправяли неприлични предложения. "Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, но тогава не съм получавала такива оферти. Мина се време, станах на 40 и ето - случи се!", твърди водещата. Тв звездата напоследък полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. [caption id="attachment_673969" align="aligncenter" width="300"]Мария Силвестър не иска да чуе за брак и деца сн. hotarena.net Мария Силвестър не иска да чуе за брак и деца сн. hotarena.net[/caption] Преди време  тя качи много килограми заради инсулинова резистентност, но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да си върне манекенските мерки, предават от hotarena.net.