Фолкзвездата Гергана стана касиерка в хранителен магазин (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Гергана се преквалифицира в продавачка

Липсата на музикални изяви се оказа фатална за визията на певицата Гергана. Някогашната звезда, определяна като Барбито на поп фолка, спираше дъха на мъжете, а днес е направо неузнаваема. След няколко опита да се завърне на върха, певицата се е преквалифицирала в продавачка, научи „Уикенд“ от нейни колеги.

Нов начин за препитание

След раздялата си с „Пайнер“ изпълнителката на „Губя те бавно“ останала без участия и започнала да си търси друг начин на препитание. В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини. Клиентите на супермаркета в централен столичен квартал дори не подозирали коя е синеоката блондинка, която ги обслужва на касата в „Лидъл“.

Подготовка за мениджър

Гергана маркирала хранителните продукти без да се притеснява, че някой може да я разпознае. Някогашната фолк звезда се подготвяла за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива на йерархията.

Преди да стане продавачка, за кратко тя се трудела в музея „Земята и хората“. Преди 6 години се дипломирала в специалност „Геология“ в Софийския университет, но любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни така и не се превърна в нейна професия.

Мечта

Още от малка Гергана мечтаела да бъде певица – с дрехите и гримовете на майка й, и с някой дезодорант за микрофон, тя репетирала за голямата сцена пред огледалото. Сама се записала в музикалното училище в Димитровград и завършила средното си образование със специалност „поп пеене“.

Нейна приятелка изпраща запис с нейно изпълнение на Тодор Димитров-Токича, който става неин продуцент през първите 5 години от кариерата й. Звездата й изгрява на 23 октомври 2003 г., когато в ефира на ТВ „Планета“ се завърта първата й песен – „Губя те бавно“. Буквално за един ден всички поп фолк фенове знаят наизуст песента и имат нова любимка – Гергана.

Албуми

След това излиза дебютният й албум – „Губя те бавно“, който продава над 70 000 копия. В края на 2004 г. излиза вторият албум – „Както никой друг“, който тя посвещава на покойната си майка, починала на 30 септември 2004 от рак.

Година по-късно Гергана записва третия си албум „Сини очи“, а през 2007 е последният й четвърти албум „Сладката страна на нещата“. Преди 6 години певицата се опита да съживи кариерата си, но неуспешно.

Гергана стана продавачка в хранителен магазин сн. Инстаграм

Гергана стана продавачка в хранителен магазин сн. Инстаграм

Заради рехавите й ангажименти, продуцентът на „Пайнер“ Митко Димитров разтрогнал договора си с нея и се наложило Гергана да търси друг начин за препитание. Днес блондинката е започнала нов живот, далеч от светския блясък, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар