Татко разреши ли? Бритни Спиърс шашна с неприлично фото (Певицата си показа гърдите – Снимка)

0

Певицата лъсна с голи гърди в социалната мрежа напук на баща си

Бащата на Бритни Спиърс е пълен неин наставник от 2008 г насам. Джейми Спиърс не само контролира живота й, забранява й да се жени, да има деца, да управлява средства, а дори да общува с фенове в социалните мрежи.

Вече не е тайна за никого, че Instagram на Бритни е напълно контролиран от баща й и всяка нейна публикация първо е била проверявана от настойника-тиранин и едва след това се е появявала в социалните мрежи.

Напоследък благосъстоянието на Джейми е под въпрос, тъй като на няколко съдебни заседания за отмяна на родителските права Спиърс разказа как баща й контролира живота й. Поп звездата от 2000 г. отказва да изпълнява и пише музика, докато не получи пълна „свобода“.

Очевидно думите на Бритни Спиърс и развълнуваната общественост накараха Джейми да предостави на дъщеря си пълен достъп до социалната мрежа, защото как иначе можем да обясним последната снимка на поп дивата.

Певицата крие гърдите си с ръка
Снимка: Инстаграм

Снимките с котки и „детски“ публикации бяха изведнъж  заменени отначало от откровено шоу на бански костюми , а след това Бритни се появи пред многомилионна публика без сутиен и в мини шорти. Новата снимка на звездата в Instagram бе изненада за феновете и предизвика вълна от емоции в коментарите.

„Бейби, разбий стереотипите!“, „Ти си безумно красива!“, „Бъди свободната жена, каквато трябва да бъдеш“, „Бритни току-що се освободи“, „Твоето тяло, твоите правила!“ – последователите подкрепиха певицата.

Когато Бритни е на път да се освободи от затвора, някои от приятелите на певицата решават да разкажат как е започнала тиранията на Джейми и как Спиърс е живяла през всичките тези години като истинска принцеса, затворена в замък, предават от wday.ru.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.