Бащата на Меган Маркъл я съди (Томас Маркъл ще вижда внуците си по съдебен ред)

Гласувайте за статията

Томас Маркъл решен на всичко, за да контактува с Арчи и Лилибет

Бащата на Меган Маркъл отново напомни за себе си. През изминалата година чуждестранни журналисти активно обсъждаха отношенията на „непокорните“ херцози с роднините от страна на принц Хари. Този път повод за коментари стана Томас Маркъл, с който херцозите са в конфликт още от сватбата на актрисата с внука на Елизабет II. Онзи ден той даде интервю за канала Fox News, в което каза, че мечтае да види внуците си.

Томас Маркъл

Възрастният мъж все още не е виждал нито Арчи, нито Лилибет Даяна. И сега той е много решителен – заплашва да съди Съсексови, за да види децата. „Ще представя документи в близко бъдеще“, каза Маркъл в интервю за репортери. В Калифорния Томас наистина може да подаде петиция в съда, който да нареди на Меган и Хари да разрешат на дядото да се вижда с внуците си.

Според много американски интернет потребители обаче резултатите от процеса може да не са в полза на самия господин Маркъл. Освен това феновете на Меган и Хари вярват, че баща й просто пак търси внимание.

Припомнете си, че в скандалното си интервю с Опра Уинфри Меган каза, че баща й я е предал, заради което тя не може да се помири с него. Фактът, че той продължи да общува с журналисти и да разкрива подробности от живота на херцогинята, за които тя очевидно не искаше да говори, също не е в полза на Томас, предават от graziamagazine.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар