Дженифър Лопес и Бен Афлек позираха заедно за обща снимка (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джеифър Лопес и Бен Афлек официално са двойка и в Инстаграм

Дженифър Лопес и Бен Афлек официално позираха заедно в Инстаграм като двойка в профила на приятелката на Джей Ло – Лия Ремини. Снимката на влюбена двойка е черно-бяла и е направена навръх 51-ия рожден ден на Лия в средата на юни, но тя я е споделила в своя профил в социалната мрежа вчера.

Любов

Това се случва ден след като в медиите излезе информацията, че Бенифър, както медиите наричат двойката, са убедени, че са „любовта на живота един на друг“ и се чувстват късметлии, че съдбата е дала „втори шанс“ на отношенията им.

Живот под един покрив

Според източници, близки до звездната двойка, Афлек и Лопес се носят на гребена на любовта си и нямат търпение да започнат живота си под един покрив, като вече са запознали и децата си. Лия, която е актриса и високопоставена екссциентоложка е близка приятелка на Лопес покрай третия съпруг на попзвездата –  Марк Антъни.

Отдаденост

По-рано тази седмица източник разкри пред сайта E!News, че Бен и Дженифър са „напълно отдадени на възродената си любов“ и искат по най-бързия начин да заживеят под един покрив, като Лопес вече се оглежда за имоти в Ел Ей, след като дълго време живееше с децата си и бившия си годеник Алекс Родригес в Маями, Флорида.

Дженифър и Бен, които за първи път бяха двойка между 2002 и 2004 г., възродиха любовта си преди около два-три месеца, след като тя се раздели официално с бившата бейзболна звезда Родригес.

Отлично влияние

Приятели на възродената двойка разкриват, че Дженифър, която спортува ежедневно и живее супер здравословно, има отлично влияние върху Бен, който в миналото имаше проблеми с алкохола, което пък радва неговата екссъпруга – Дженифър Гарнър.

Що се отнася до децата на Джей Ло – 13-годишните близнаци Макс и Еме, чийто баща е латиноамериканският певец Марк Антъни, те вече се познават с тримата наследника на Бен от брака му с Гарнър.

Дженифър Лопес позира за първи път заедно с Бен Афлек сн. Инстаграм

Дженифър Лопес позира за първи път заедно с Бен Афлек сн. Инстаграм

Източникът добавя: „Изглежда всичко помежду им върви гладко. Дженифър иска да заживее в Лос Анджелис, за да бъде близо до Бен. Еме и Макс също искат да се установят в Ел Ей, но ще трябва често да летят до Маями, където живее баща им“, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jlo follows🖤 (@jlover_hungary)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар