Алекс Сърчаджиева става ководеща на „Игри на волята“? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева получи предложение от „Игри на волята“

Актрисата Алекс Сърчаджиева е получила предложение да бъде ководеща в студиото на „Игри на волята“. Красавицата, която в момента обикаля страната с моноспектакъла си „На живо“, още не е дала отговор.

Сред близките си талантливата Алекс е споделила, че в момента се чувства изключително обичана, тъй като постановката й се харесва на хората и я играе в пълни зали.

„Не знам дали ще мога да издържа отново и в театъра, и през цялото време в телевизията“, споделя Алекс, която иска да прекарва повече време с дъщеря си София.

След като Алекс Сърчаджиева зарови томахавката с Ралица Паскалева, веднага тръгнаха слухове за евентуалното завръщане на вдовицата на Иван Ласкин в „Игри на волята“. Спекулациите бяха провокирани от кадъра, на който Алекс позира с водещите Ралица и Димо Алексиев, които я смениха в шоуто на Нова.

Двамата са на Черноморието и вече снимат следващия сезон, което допълнително разбуни духовете. Според мълвата отношенията между Алекс и телевизията се затоплят и продуцентите на формата са й намерили роля в предстоящия сезон.

Драмата между Алекс и Ралица бе провокирана именно от рокадите в „Игри на волята“. Сърчаджиева бе водеща в първия сезон, а Ралица – във втория. След като бе сменена в шоуто, вдовицата на Иван Ласкин се изповяда за трудностите, през които бе преминала на терена на шоуто, пише „България днес“.

Алекс Сърчаджиева става ководеща в "Игри на в волята"? сн. Инстаграм

Алекс Сърчаджиева става ководеща в „Игри на в волята“? сн. Инстаграм

Малко преди това пък един от продуцентите на предаването разкри, че Алекс е била брутално тормозена по време на снимките. Самата тя не сподели нищо повече от официалното, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар