Принц Уилям и Кейт Мидълтън смениха тактиката срещу Меган и Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт се обръщат към Хари, казвайки, че животът продължава и без него

Принц Уилям и Кейт Мидълтън промениха тактиката си и сега с всичките си действия те демонстрират превъзходство над скандалните атаки на принц Хари и Меган Маркъл. Особено херцогът на Кеймбридж беше обиден от думите на брат си, че цял живот е бил „в капан“ от монархията.

Кралският експерт Дънкан Ларкомб, написал „Принц Хари: Вътрешната история“, е уверен, че Уилям се опитва да докаже обратното с новите си публични изяви.

Расизъм

Например, херцогът на Кеймбридж наскоро осъди расизма срещу чернокожите английски играчи след финалния мач срещу Италия в битката за титлата на Световната купа. Това беше наистина силно изказване, което трябва да се разглежда като пряк призив към принц Хари и Меган Маркъл.

Толерантност

Принц Уилям и Кейт Мидълтън открито подчертават своята толерантност, сякаш посочват, че всички думи на херцога и херцогинята на Съсекс за расизма в кралското семейство са явна лъжа.

„Уилям и Кейт пазиха достолепно мълчание дълго време, но сега най-накрая заговориха с действията си“, казва Ларкомб. „Все едно изпращаха тайно съобщение до Хари и Меган, което казваше: „Ще продължим бизнеса си, все още сме тук, не отстъпваме, а вървим напред“. Обръщат се към Хари и казват, че животът продължава – със или без него“.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън смениха тактиката срещу Меган и Хари сн. YouTube

Принц Уилям и Кейт Мидълтън смениха тактиката срещу Меган и Хари сн. YouTube

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са съжалявали в миналото и сега са „решени да докажат, че не са в капан в системата“, заключи Ларкомб, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар