Бали Бей подлуди фенки с яки снимки от плажа (Бурак Йозчивит събра погледите с мускулите си)

Гласувайте за статията

Бурак Йозчивит запали мрежата със снимки от плажа

Турският мега популярен актьор Бурак Йозчивит захвърли дрехите в средата на лятото и побърка фенките си. На плажа, разбира се, а не у дома в банята. Шегувайки се, че е решил да се съблече посред лято, актьорът подлуди жените в цяла Турция с този си ход. И като се има предвид, че е популярен и на Балканите, накара дамите направо да се почувстват изгорели не само заради високите летни температури.

Бурак стана световна звезда след ролята на Бали бей в телевизионния сериал „Великолепният век“. Актьорът не слиза от върха на популярността последните години и има защо. Той често споделя свои снимки, само по мускули и е наясно с естественото очарование, което притежава.

И с което омайва почитателките си.

В това наистина горещо лято мустаците на Бурак непрекъснато са засичани по многобройните плажове в Анталия в родната му Турция. Актьорът не пропуска възможност да се позабавлява, а заедно с това и да се вихри в различни приключения. Истински хит обаче са снимките му с лодки, както и от слънчевите плажове на някои от по-дивите места на които акостира. Бурак обича да плава на яхтата, която неотдавна купи с парите от турските сериали, които все още са много популярни на Балканите. И той е също толкова отличен модел, което му носи допълнителни позитиви. А да не говорим, че беше забелязан и от Холивуд, което без съмнение е на път да го изстреля в света на международния шоубизнес.

Бурак Йозчивит сн. Инстаграм

Бурак Йозчивит сн. Инстаграм

Но за съжаление на почитателките си, Бурак е щастливо женен за Фахрие Евжедн, която познаваме като Неджля от поредицата „Листопад“. Двамат имат син и казват, че не искат нищо повече от живота, от това щастие, защото са здрави и щастливи, и разбира се влюбени. Дай Боже такова щастие, всекиму=

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар