Меган и Хари с нова порция разкрития за кралското семейство (Този път захапаха и Камила) Преглеждания: 2296

Меган и Хари сн. Инстаграм
0
3/5 - (1 vote)

Меган и Хари се канят отново да разтърсят кралското семейство

 

След разкритията за книгата на принц Хари, която той ще пише за живота си в двореца, нова порция скандални разкрития е на път да донесе шок за кралското семейство. И въпреки, че имаше голям шанс Хари да спаси отношенията си с близките си, явно това няма да се случи.

 

Много хора, близки до кралското семейство казаха пред Daily Mail, че „има нарастващо чувство на гняв и шок“ в двореца заради плана на Хари.

„Няма връщане назад, това е последният пирон в ковчега за кралското семейство и връзката им с Хари. Емоционалните сътресения, които ще лъснат в книгата след малко повече от година, ще бъдат доста болезнени“, каза старши член на кралския персонал.

Това, което най-много разстрои кралските поданици обаче, беше, че каквото и да казват Меган и Хари в книгата, принцовете Чарлз и Уилям, като наследници на трона, няма да могат да се защитят.
Вътрешни хора, близки до принца на Уелс, потвърдиха, че той не е знаел, че синът му пише книга, въпреки че е правил опити да се помири с него през последната година.

„Принц Чарлз не знаеше нищо за това. Наистина е тъжно и ще му е трудно да го приеме. Вече очаква да научи, кога ще получи поредния нов удар от Хари“, казва друг източник.
Истинското разочарование за Чарлз е, че той познаваше Хари по-добре от Уилям и се разбираше изключително добре с него. А сега се чувства наистина предаден.

Семейството на Камила също е в паника. Херцогинята на Корнуол също не е в безопасност и всички се тревожат.

Меган и Хари сн. Инстаграм
Меган и Хари сн. Инстаграм

„Да не се лъжем. Те никога не са били близки. Ако той напише за крехката им връзка, това ще навреди много на усилията на Чарлз към хората да приемат Камила за бъдеща кралица“, добавят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.