Помните ли Жади от „Клонинг“? Вижте я 20 години по-късно (Снимки)

Гласувайте за статията

Помните ли Жади от „Клонинг“

Тя се прочу с ролята на мароканската девойка Жади, трагично влюбена в бразилеца Лукас. А сериалът „Клонинг“ беше един от най-награждаваните и спорни проекти преди 20 години.

Революционния сюжет и невероятните кадри на различни места от Мароко и Бразилия превърнаха сериала в световен мегахит. А темата, която се разглеждаше беше сензация за онова време. Въпреки това основния фокус на внимание бе насочен към Жади – красивата мароканка, която рискува да преследва любовта си десетилетия наред. За да може най-накрая да я изживее и да бъде щастива с любимия си Лукас.

Със сигурност си спомняте още подробности от известната поредица „Клонинг“, която беше истински хит в България?

Красивата Джована Антонели (Жади) днес е на 45 години и изглежда перфектно. Малцина обаче свързват бляскавата актриса с онова нежно създание, което изигра преди 20 години.

В Бразилия тя все още се смята за една от най-красивите и талантливи актриси. И неслучайно е смятана и за една от най-забележителните.

Ролите, които й възлагат след това са много различни, спрямо тази в „Клонинг“. Но е факт, че актрисата изглежда толкова невероятно, че малцина не са впечатлени от таланта й и богатата й филмография.

Шо се отнася до личния й живот, Джована предпочита да не го афишира пред медиите. И държи в тайна голяма част от подробностите от личните си връзки и семейството.

Сериалът е заснет през 2001 г., а Джована е само на 25 години.

Ето как изглежда днес, 20 години по-късно:

 

Жади от "Клонинг" неузнаваема днес сн. Инстаграм

Жади от „Клонинг“ неузнаваема днес сн. Инстаграм

За разлика от своята нещастна героиня, която преминава милион перипетии, за да постигне мечтите си, Джована успява почти от първи опит. И е невероятно щастлива от този факт. Неслучайно актрисата дава всичко от себе си, за да успее и към днешна дата е една от най-известните актриси в Бразилия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар