Ким Кардашиян разбила годежа на Джей Ло и Алекс Родригес?

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян в тайна афера с Алекс Родригес

Където има дим, има и огън. Ким Кардашиян заряза Кание Уест и не спира да твърди, че още е луда по него. Оказа се обаче, че самата не е толкова невинна по отношение на брака им. И всъщност си е позволила някои неочаквани волности, колкото и невероятно да изглежда отстрани.

Въпреки че все още не е разведена официално с Кание Уест, изглежда, че Ким Кардашиян има нова любов, пишат чуждестранни медии.

А именно, както се посочва, става дума за бившия годеник на Дженифър, Алекс Родригес, а майка й Крис Дженър я е убедила да се впусне в тази връзка.

Съобщава се, че през последните месеци те са били в много активен и са обмисляли връзка, тъй като според съобщенията Ким търси някой, който може да бъде с нея по отношение на финансите.

Крис Дженър вярва, че Ким и Алек са новата „златна двойка на Америка“.

„Ким не е от типа момичета, които Алекс иска. Но от друга страна, много иска да намери популярен партньор, който да се противопостави на Дженифър, която поднови връзката си с Бен Афлек. „Освен това Ким е по-млада от Дженифър. И Алекс е впечатлен от желанието й да й стане адвокат.“

„Рано е за крайни оценки, но те изглежда се интересуват един от друг.“, твърди източникът.

Друг източник, близък до Кардашиян-Дженър, обаче твърди, че Ким и Дженифър са добри приятелки и че тези статии нямат шанс да бъдат достоверни. И отричат всякаква възможност Ким да е била в интимни отношения с Алекс, докато той беше с Дженифър. Други обаче не изключват подобна възможност.

Ким Кардашиян и Алекс Родригес сн. Интернет

Ким Кардашиян и Алекс Родригес сн. Интернет

От друга страна, докато Дженифър се радва на стабилна връзка с Бен Афлек, бившият съпруг на Ким – Кание Уест се радва на връзка с модела Ирина Шейк.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар