Ново 20! Сестрата на Кардашиян с Кание след развода?

Сестрата на Ким Кардашиян с Кание Уест сн. Инстаграм
0

Сестрата на Кардашиян с Кание след развода

Клои Кардашиян подкрепи Кание Уест след развода. Изненадващо напрежение избухна между сестрите Кардашиян. Малцина са предполагали, че Ким и Клои имат обтегнати отношения, тъй като Кание Уест се оказа ябълка на раздора между тях…

Напрежението между Ким Кардашиян и Кание Уест не отслабва. Феновете им вървят по стъпките им, така че не остана незабелязан факта, че Клои, сестрата на Ким, подкрепи съобщението за новия албум на бившия зет. И дори хареса снимката с обявата в Instagram.

Факт е, че вечно има някаква драма в семейство Кардашиян, така че сега в центъра на вниманието е новината, в която е замесена Клои Кардашиян. Очевидно тя не е изоставила зет си, въпреки решението на сестра си.

Припомняме ви, че Ким и Кание решиха да се разведат през февруари тази година. А според съобщенията Ким все още изпитва много силна любов към него. Не е известно обаче, дали слуховете, че той си е намерил нова приятелка, са верни. Но е факт, че не му отне много време, за да преодолее любимата си. След раздялата им с Ким, първата драма се случва през юни, когато Клои сподели публично снимка от рождения ден на Кание в профила си. По.интересното е, че на нея тя написа: „Честит рожден ден на моя брат за цял живот! Желая ви най-добрия рожден ден! Изпращам ви любов и безкрайна благословия! “

 

Сестрата на Ким Кардашиян с Кание Уест сн. Инстаграм
Сестрата на Ким Кардашиян с Кание Уест сн. Инстаграм

Последваха многобройни коментари, че тази публикация всъщност е зодна странна, защото е обща снимка, след като Ким и Кание се разделиха. Драмата продължава и сега Клои отново разбуни духовете. Фактът, че хареса снимката на Кание при анонса на албума, доста разпали слуховете. Още повече, че това очевидно доказва, че двамата наистина са останали добри приятели дори след края на брака му с Ким.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.