Почитател на Емилия разкри какво се случва с нея

Гласувайте за статията

Емилия заяви, че прекратява изявите си за неопределен период от време

Преди броени дни Емилия заяви, че преустановява всички си участия заради непредвидени обстоятелства. Певицата реши да запази в пълна тайна причината за решението си. Фантазията на нейните фенове се развихри и мнозина подозират, че чалга фурията е бременна. Те са на мнение, че тя се оттегля, за да изкара спокойна бременност.

Други са на мнение, че тя вероятно е пипнала китайския вирус.

Един от почитателите на чалга фурията внесе яснота по случая и разби на прах останалите версии. Истината се оказа съвсем друга и неприятна, а Емилия дори е приета в болница.

„Доколкото успях да разбера, е в болница поради натравяне. Не знам подробности. Да й пожелаем по-леко да пребори това премеждие и да се завърне жива и здрава при семейството си, както и с укрепнали сили на сцената“, споделя неин почитател.

Към настоящия момент Емилия не издава подробности за състоянието си и дали наистина е получила някаква натравяне, но пък вероятно вече е по-добре, тъй като е активна в социалните мрежи. Тя дори поздрави любимия си Жорж Башур по случай рождения му ден.

„Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко, но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Тя е просто ЛЮБОВ!!! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж“, написа развълнуваната Емилия по повод рождения ден на нейния любим, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар