Мария Силвестър разкри истината за свалянето на „Бригада Нов дом“

Гласувайте за статията

Ето каква е истината за свалянето на „Бригада Нов дом“

Мария Силвестър разкри причината за свалянето на „Бригада Нов дом“.

Продукцията излиза във временна и по-дълга почивка заради пандемията от коронавирус. Това е причината трогателното предаване да бъде свалено от родния ефир.

„Имайки предвид световната обстановка с Ковид и прочие – тази година не снимаме. Все пак влизаме в домовете на хората, не е съвсем редно“, отговори Силвестър на любопитството на феновете си в Инстаграм.

В интервю за „Дир“, което даде преди няколко дни, тя призна, че когато са й предложили да стане водеща на предаването, първоначално отказала.

„Всеки път, когато отказвам нещо и казвам категорично „Не“ – става ето това! Поканиха ме да стана модел, казах: „Категорично НЕ!“. След това станах много известен модел. Поканиха ме да стана сценарист в предаване – казах: „Не, аз никога не съм писала!“. След което станах. След това казах: „Не, не, абсурд! Никога няма да бъда водещ отново“, и после нали се сещате какво се случи? В момента водя всякакви събития! Поканата дойде от първоначалните продуценти на предаването“, споделя Мария Силвестър.

Тя сподели, че си спомня много добре първата си среща с Владимир Караджов. Още тогава била сигурна, че това ще е водещият.

„Казах си, че е страхотно лице, дано добре да стои и пред камера. Защото понякога става обратното“, споделя още Мария Силвестър, цитирана от Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар