Елен Колева излезе от кризата (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Животът на Елен Колева се подрежда

Съдбата се усмихва на красивата актриса Елен Колева. Чаровната брюнетка бързо и сигурно излиза от кризата, която достигна всички артисти на свободна практика у нас през последната година и половина.

След като бе сред първите, възроптали срещу затварянето на театрите у нас, сега Елен се е върнала към актьорската кариера. Тя е щастлива и от факта, че отново озвучава героинята Майвис в анимацията „Хотел Трансилвания“, четвърта част. Липсата на ангажименти в театъра накара Елен да поеме по различен път през последната година.

Актрисата започна работа като космоенергетик и бързо натрупа опит. Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на Колева, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век.

Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез „изчистване“ на мръсната енергия в чакровата система, пише „България днес“.

Елен Колева излезе от кризата сн. Инстаграм

Елен Колева излезе от кризата сн. Инстаграм

Сега Елен съчетава актьорската кариера с тази на космоенергетик. Тя е щастлива и в хармония със себе си. Колева има и мъж до себе си, чиято самоличност все още пази в тайна. Преди няколко седмици Елен сподели в мрежата романтична снимка със симпатичен господин, но дали това е човекът, откраднал сърцето й, не става ясно, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар