Кристин Илиева на строга диета (Вижте каква е причината)

0

Кристин Илиева се подлага на строга диета

Кристин Илиева се подлага на строга диета. Но причината не са излишни килограми. Красавицата, която едва оцеля в зверската катастрофа с Дивна, се подлага на лечебно гладуване.

С помощта на специално приложение в телефона си тя следи какво се случва с тялото й и отбелязва винаги когато сложи залък в уcтa.

Кристин хапва на единия ден в 10,30 сутринта и след това консумира храна в същия час чак на следващия ден.

Лечебният глад по ден-два (или три) е последният писък на модата сред богатите и известните – така се засилвала имунната система, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Преди няколко месеца медиите гръмнаха с новината, че моделката е хваната да шофира пияна и надрусана.
Тя била спряна за рутинна проверка на бул. „Тодор Александров“ зад волана на баровското си ново возило, пише в сигнал до сайта Хотнюз жена на име Николета Борисова. При направения тест на място дрегерът е отчел употреба на наркотици и алкохол, се твърди в сигнала. В резултат на това й е наложена санкция- отнемане на шофьорската книжка за 12 месеца и спиране на автомобила от движение.

Потърсена за коментар от „Телеграф“ Кристин каза само: „Може ли да не ме занимавате с негативни неща, приятен ден ви желая“ и тресна телефона.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.