Принц Джордж стана на 8 години (Вижте колко е пораснал)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязаха празника на Джордж с нова снимка

Британският принц Джордж днес навършва 8 години. По традиция празникът беше отбелязан от родителите му – принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Катрин, с нова снимка.

Фотографията е дело на майка му. 8-годишният Джордж е с раирана блуза и широка усмивка, застанал пред автомобил „Ленд Роувър“. Изборът на фон е в знак на почит към покойния дядо на Джордж – принц Филип, който обичаше този модел коли.

Снимката на принц Джорж е споделена в акаунта на кралското семейство в Инстаграм с няколко емотикони и удивителен знак, за да се покаже изненада колко е пораснал бъдещият крал. Според „Телеграф“ семейството планира да отпразнува рождения му ден насаме.

Принц Джордж Александър Луис е роден на 22 юли 2013 г. в болница „Света Мери“ в централната част на Лондон. Той направи първата си публична изява само ден по-късно, когато родителите му го представиха с гордост пред световните медии на стълбите на болницата. Той е трети по линия на британския трон след баща си Уилям и дядо си Чарлз.

Принц Джордж днес навършва 8 годни сн. Инстаграм/ dukeandduchessofcamridge

Принц Джордж днес навършва 8 годни сн. Инстаграм/ dukeandduchessofcamridge

Кралски коментатори споделят, че малкият принц е разбрал, че някой ден ще бъде крал едва преди месеци. Родителите му са решили да му спестят тази информация, за да може да има спокойно детство, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар