Хороскоп за 22 юли, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес е добре да се вслушвате в интуицията си, най-вече в личните си отношения. Ако постъпвате правилно ще избегнете доста недоразумения. Многото работа ще ви затрудни и изнерви. Не се опитвайте да се справите с всичко сами. Потърсена навреме помощ ще реши много бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Днес имате шанс да се справите с проблеми, чието решение сте отлагали. Вярно оценяте възможностите си и не се боите сами да взимате решения за сериозни въпроси. Не са изключени запознанства, които да сложат начало на нови приятелски или романтични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Лек ден. Много проблеми ще решавате по-бързо, отколкото сте очаквали. Успешно ще приключите проекти, за които сте положили немалко усилия. Няма да ви е трудно да запомняте полезната информация и бързо ще си направите правилните изводи. Отделете повече време за себе си.

КОЗИРОГ

Не са изключени трудности, но няма съмнение, че вие ще се справите отлично с тях. Помагат ви увереността и упоритостта. Не губите време за напразни съмнения и бързо постигате нужните резултати. Имате възможност да поправите и някои стари грешки – и в деловата сфера, и в отношенията с близките ви.

ВОДОЛЕЙ

Ден за решения на всякакви въпроси, свързани с финанси и имущество. Когато се касае за пари и скъпи вещи, може да се доверите на интуицията си. Често ще ви помага и натрупания опит. В личните ви отношения също ще преобладава влиянието на позитивните тенденции.

РИБИ

Спокоен ден. Имате възможност да прекарате приятно времето си, да възстановите силите си и да се занимавате с интересни неща. Денят не е подходящ за сключване на сделки и финансови операции. За себе си ще напомнят стари познати и ще се радвате отново да общувате с тях.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар