Хороскоп за 22 юли, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Подходящ ден за общуване. Срещите ви ще преминават добре, ще да намирате общ език с различни хора. Тези, които не са ви оценявали, ще преосмислят мнението си, след като видят успехите ви. Кратки пътувания, разходки или смяна на обстановката ще ви разтоварят психически.

ТЕЛЕЦ

Напрегнат ден с неочаквани събития. Добрата новина е, че вие бързо ще се справите с всичко и ще намерите верните изходи за всяка ситуация. Това ще ви помогне да направите повече, отколкото сте очаквали. Вашата изобретателност ще накара мнозина да ви завиждат.

БЛИЗНАЦИ

Ден за преосмисляне на приоритетите, както и да въведете ред и да се избавите от ненужното. Всичко ще ви се получава отлично. По-сложно е ако се заемете с нещо ново – няма сте уверени в себе си, ще имате съмнения и ще отлагате задачи без видима причина. Добре ще е, ако до вас има хора, които да ви помогнат.

РАК

Ако рано определите целите и приоритетите си, денят ще бъде успешен. Не е нужно да се лутате, опитвайки се да намерите отговорите на всички наболели въпроси. Избягвайте споровете – освен, че са неконструктивни отнемат и много време. Имате шанс да се помирите с човек, с когото сте в конфликт.

ЛЪВ

Днес бъдете инициативни. Околните са готови да поддържат много от вашите начинания и ще бъдат радостни, ако споделите с тях смелите си идеи. Новите проекти дават възможност да завържете интересни запознанства. Ще срещнете хора, с които тепърва ще си общувате с удоволствие.

ДЕВА

Успешен ден, ако сте внимателни и предпазливи. Не си струва да рискувате или да залагате само на една карта. По-добре е днес да потърсите подкрепа, вместо да поемете отговорност. Не бързайте да се доверявате на хора, които слабо познавате. За общуването с близките ви пък ще ви е нужно търпение.

Хороскоп за другите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар