Мария Бакалова с трогателен жест към България

Гласувайте за статията

Мария Бакалова става рекламно лице на родния туризъм

Феновете на Мария Бакалова са във възторг от новата й инициатива. Те коментират с гордост, че тя вече ще почива само в родината.

Световноизвестната актриса стана посланик на дестинация България. Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ получи почетен знак от Министерството на туризма.

Бакалова имаше специална среща със служебния министър на туризма доц. Стела Балтова.

„За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи“, заяви актрисата, цитирана от „България Днес“, пише Хотарена.

При пристигането си у нас актрисата потвърди, че не се е прибирала от 2019 г. – все не оставало време, имала много работа, а ограниченията около пандемията й били допълнителна спирачка. Сега обаче намерила няколко дни в програмата си, в които да види отново България, където се чувствала вкъщи.

Тя така и не успя да се прибере до родния си град Бургас. В София тя се е видяла с майка си, която пристигнала от морето специално за тази среща. Не е ясно дали е останало време за среща и с баща й. Със сигурност обаче Мария се е срещнала с дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, тъй като показа клипа от приятното си изкарване с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар