Джей Ло се качи на високи токове като кокили (Звездата за малко да си изкълчи крака – Снимки)

Джей Ло се качи на високи токове като кокили (Звездата за малко да си изкълчи крака – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Певицата се качи на прекалено високи обувки, само като я гледате ще ви се завие свят

Романтиката в живота на Джей Ло се отрази и на външния й вид и нейния моден стил. Наскоро на разходка звездата беше заловена в необичаен за нея тоалет. Дженифър, която обикновено предпочита спортен стил за излизане, този път облече ефирна романтична рокля с максимална дължина.

Но обувките, с които звездата комбинира с тоалета си, може да провокират атака на акрофобия (страх от височини) в най-впечатляващите се. Височината на платформата и на тока е невероятна. Как изобщо една звезда успява да се разхожда с тях? 

Певицата ще си счупи кракат от бързане с преклено неудобни обувки с високи токове
Снимки: Легион медия

Въпреки, че токът не е тънък, но и при този напълно стабилен модел все пак съществува голям риск от изкълчване на крака  ако бързате. Добавете към това много дълга рокля, в чийто подгъв е лесно да се спънете; дори на снимките се вижда, че Джей е много близо до това.

Въпреки това този ток не  е най-високия и тези сандали не са най-лудите обувки, в които можете да видите тази или онази звезда. Обувките на висок ток са красиви и едва ли някой би посмял да спори с това. Но  всичко, с което трябва да предвидите е мярката, а звездите не винаги се съобразяват с нея, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар