Принц Хари постави ултиматум на Елизабет Втора (Вижте тук)

Принц Хари постави ултиматум на Елизабет Втора (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Принц Хари и Меган Маркъл подготвят нов капан за Елизабет Втора

Принц Хари и Меган Маркъл имат нов план как да спечелят британците и всички останали на своя страна в битката си срещу кралското семейство. Приятели на херцозите на Съсекс издадоха, че те са подготвили нов капан на кралица Елизабет Втора и този път в схемите им попада не кой да е, а втората им рожба – малката Лилибет Даяна.

Явно влюбената двойка е готова без да й мигне окото да прави компромиси с бъдещето на децата си, само и само да удовлетворят своите собствени интереси, твърдят още приближени до херцозите.

Оказва се, че малката Лилибет няма да бъде кръстена, докато „кралицата не намери време да смести церемонията в графика си“. Оказало се, че кралицата не мислела да присъства на церемонията, но Хари я поставил в изключително трудна позиция.

Припомняме ви, че Елизабет Втора не присъства на кръщенето на принц Луи, който е много по-близо до трона от Лилибет. Кралицата отсъстваше и от кръщенето на Арчи.

„Не разбирам защо принц Хари не иска да продължи напред, след като вече скъса връзките си с кралското семейство. Той обича жена си, обича Америка, има две деца, това е чудесно. Според някои се опитва да натрупа още пари с този си ход.

Принц Хари постави ултиматум на Елизабет Втора сн. Инстаграм/ sussexroyal

Принц Хари постави ултиматум на Елизабет Втора сн. Инстаграм/ sussexroyal

Иначе защо толкова държи на семейството, което оплю преди месеци? Така той поставя ултиматум на кралицата и я слага в трудно положение“, смятат кралски биографи, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар