Бритни Спиърс скочи на сестра си: Подаде ли ми ръка когато се давех? (Вижте как я попиля)

Гласувайте за статията

Певицата изпрати брутално съобщение до сестра си, показа колко е наранена

Поп звездата Бритни Спиърс продължава да се опитва да оспори и прекрати попечителството, което баща й Джейми Спиърс има над нея от 2008 г., което тя определи като пълно престъпление и пълно лишаване от свобода във всеки смисъл.

След първото й свидетелство тази година феновете се обединиха и движението #FreeBritney се разпространи както по улиците по време на протестите, така и в социалните медии.

Въпреки че призна, че й липсва подкрепата на много хора, някой особено я е наранил и съдейки по коментарите на феновете, това е сестра й Джейми Лин Спиърс. Джейми наскоро я подкрепи в битката й с баща й, но изглежда, че Бритни очакваше това.

Сестрите Спиърс

А именно, певицата за първи път открито обяви това в профила си в Instagram и каза следното:

„Няма нищо по-лошо, когато най-близките ти хора, които никога не са се появявали, когато е необходимо, така или иначе публикуват неща за вашата ситуация и говорят само за подкрепа … няма нищо по-лошо от това!“

Как смеят хората, от които най-много искате да кажат нещо … По това време дали са ми подали ръка да ме вдигнат?! Как смееш да обявиш, че се притесняваш сега … Помогна ли ми, когато се давех ??? Отново … не …..каза Бритни.

От горното всички стигнаха до заключението, че това се отнася до Джейми, така че в коментарите под публикацията те изразиха мнението си, предават от hashtag.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар