Хороскоп за 21 юли, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят е пълен с вълнения, но няма да възникнат сериозни проблеми. Струва си да бъдете внимателни с парите. Не е време да ги хвърляте на вятъра и да купувате скъпи вещи, които така или иначе на са ви толкова нужни. Проявете настойчивост и не се предавайте, само така ще имате успехи.

СКОРПИОН

Започнете денят с важните неща. Ако не си губите времето напразно, само за няколко часа ще се справите с проблеми, които иначе може да ви отнемат дни. Импровизирайте, проявете креативност  и търсете и други пътища за постигане на целите си. Вечерта е време за срещи и романтични трепети.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден да поставите високи цели. Дори и да не успеете с всичко, няма съмнение, че ще се справите с много неща. Често ще ви искат помощ, а вие се стараете да не отказвате на никого. Важно е не само да се трудите усилено, но и добре да си отдъхнете. Помнете това и правете паузи за почивка.

КОЗИРОГ

Лек и радостен ден. С много задачи ще се справите отлично и имате успех там, където преди ви е било трудно. Лесно ще намерите помощници, защото хората харесват идеите ви. С общата работа може да започне дълго приятелство или красива романтична история. Ще научите много нови и интересни факти.

ВОДОЛЕЙ

Днес трябва да проявите търпение и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи предимно с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от малки пътувания. Смяната на обстановката ще ви зарадва, а занимания, изискващи фантазия ще ви доставят голямо удоволствие.

РИБИ

Внимателно с парите днес. Не е най-добрия ден за спонтанни покупки или сделки. Не вярвайте на тези, които ви обещават планини от злато. Може да се окажете лесна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите стари грешки, да се извините на хора, които сте обидили неволно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар