Емилия показа бременно коремче (Снимки)

Емилия показа бременно коремче сн. Инстаграм
0

Емилия продължава да работи и по време на бременността

Поп фолк изпълнителката Емилия съобщи една новина, но издаде друга. Докато се хвали за успехите на новия си проект, певицата всъщност разкри със снимков материал, че очаква дете.

Към поста си в социалната мрежа Инстаграм, тя публикува две снимки от свое участие,  като на втория кадър ясно се вижда издайническото коремче. Наскоро около пайнерката се заговори, че прекъсва музикалната си кариера, като за тази й стъпка се предполагаше, че е свързана с нейната бременност.

На кадъра от нейно участие, Емилия е с червен панталон с висока талия, а коремчето изпъква още повече, за да ни подскаже, че тя ще дари с рожба своя любим Жорж Башур.

„Много съм щастлива от резултатите, които показа „Турбуленция“, от цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви“, написа звездата.

Емилия показа бременно коремче сн. Инстаграм
Емилия показа бременно коремче сн. Инстаграм

Очевидно блондинката ще работи и по време на бременността. Така че спекулациите, че се оттегля от сцената са очевидни, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.