Не е за вярване какви ги върши Виктор Николаев (ФОТО)

Гласувайте за статията

От година насам не са пътували никъде заедно

Мнозина не могат да повярват какви ги върши водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев.

Очевидно 41-годишният журналист се радва на втора младост.

Виктор Николаев

Очевидно се е отдал на живота

От началото на лятото водещият на „Здравей, България“ се е отдал на парти маратон в отсъствието на жена си Людмила. Ежеседмично журналистът купонясва при приятели и приятелки. Освен това шумните вечеринки са подплатени със солидно количество алкохол.

Семейният телевизионер, който дълго време живееше в изолация и ежедневието му се изчерпваше с ходене на работа, на пазар и прибиране вкъщи, сега не отклонявал нито една покана за вечерни сбирки.
Николаев купонясвал и по домовете на свои колежки от телевизията до тъмни доби, вместо да прекарва свободното си време след работа с жена си и дъщеря им Дара.

Виктор НиколаевВ интернет пространството се появи видео, на което ясно се вижда как Виктор Николаев вдига наздравици с непознати на широката аудитория дами, разположил се на балкон заедно с тях. Из кулоарите на Нова тв вече усилено се шушука, че журналистът е скъсал синджира, защото отношенията с половинката му били обтегнати.

Изглежда е успял да скъса синджира

С Людмила са заедно още от младежи, но така и не сключиха брак въпреки нейното желание. Тя е с 10 години по-възрастна от него и също е журналистка, но в БНР. Именно в националното радио двамата се срещат първо като колеги. После младият и все още зелен Виктор хлътва по Железова и заживяват на семейни начала.

Виктор НиколаевДъщеря им Дара вече е гимназистка и до миналата година двете любими жени на тв водещия бяха негов пръв приоритет. Дори малкото си свободно време и оскъдния си отпуск той прекарваше само и единствено с тях. Семейно те обиколиха някои от най-красивите дестинации в Европа. От година насам обаче не са пътували вкупом никъде.

Още докато Виктор Николаев си партнираше на екрана с Ани Цолова в светските среди бе плъзнала клюка, че половинката му Людмила го ревнувала безконтролно от нея.
Най-яростна ревност у нея пък събудила Аделина Радева, към която той не криеше симпатиите си. Когато тя реши да напусне и да се премести в БНТ, на изпроводяк той ѝ каза в национален ефир, че тя е била причината да ходи на работа с желание.

Откровенията му и прекалената му близост с колежки от нежния пол станали причината връзката с жена му да зацикли, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар