Защо мемоарите на принц Хари хвърлиха двореца в паника?

Гласувайте за статията

Защо мемоарите на принц Хари плашат двореца?

„Разкривайки целия си живот под обществено внимание – от детството до наши дни, включително отдадеността му на армията, военния дълг, който два пъти го е отвеждал на фронтовата линия на Афганистан, и радостта, която е открил в това, че е съпруг и баща, принц Хари ще предложи честен и завладяващ личен портрет, който показва на читателите, че зад всичко, което мислят, че знаят, се крие вдъхновяваща, смела и приповдигната човешка история.“

Но огорченият Хари без съмнение ще има още много за споделяне на страниците на книгата си – която трябва да излезе в края на 2022 г. – и която без съмнение ще вкара кралското семейство в допълнителни противоречия.

И така, какви разкрития могат да се очакват от предстоящите известия на херцога? И защо в Бъкингам са в ужас от биографията на херцота?

Едно от най-вредните твърдения, излязло от първоначалното интервю на Хари и Меган с Опра Уинфри, беше твърдението на двойката, че старши член на Кралското семейство е коментирал „колко тъмна“ ще бъде кожата на сина им Арчи. Смята се, че принцът може да разкрие името на човека в книгата си.

Друга тема е разривът между Хари и Уилям. Има много спекулации относно това какво точно е причинило разпадането между братята като първият само казва на Опра, че има „пропаст“ между двамата и че са на „различни пътища“.

„Преминахме заедно ада, имаме споделен опит, но бяхме по различни пътища“, каза той. Мнозина смятат, че короната е ябълката на раздора. Но подробности не се разкриват.

Принц Хари уплаши двореца сн. Инстаграм

Принц Хари уплаши двореца сн. Инстаграм

Друго шокиращо твърдение, направено от принц Хари по време на интервюто му с Опра, беше твърдението му, че баща му е „спрял да приема обажданията му“ по време на Megxit. И то точно, преди да го „изостави и финансово“, когато Съсекс се преместиха в САЩ. Явно и тази мистерия ще бъде разгадана.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар