Принц Хари отвърна на атаките: Баба няма думата за книгата ми

Гласувайте за статията

Принц Хари не се интересува от мнението на кралицата за книгата си

Принц Хари няма да иска разрешение от Бъкингамския дворец, за да напише своите мемоари за 20 милиона долара след Megxit. Това заяви днес говорителят му, по повод написването на книгата.

Решението за написване на автобиография за всичко е наречено „упражнение за правене на пари за сметка на неговото кръвно семейство“ от кралски експерти и инсайдери, които прогнозираха, че това ще бъде „книга на Хари, както е написана от Меган“.

36-годишният Хари призна, че не е предупредил баба си, баща си или брат си за книгата с мемоали, докато не настъпи „моментът тя да стане публична“. Действията му се приеха като ясен знак, че отношенията му с кралското семейство не се подобряват по време на посещенията му в Англия. Нито за погребението на принц Филип, нито при разкриването на статуята на принцеса Даяна в Лондон по-рано този месец.

Говорителят на Съсекс каза пред Би Би Си, че не може да се очаква Хари да получи разрешение за проекта си от Бъкингамския дворец. Но призна , че принцът е казал на семейството си, включително и ва кралицата „съвсем наскоро“. И все още не е ясно дали кралските власти ще видят готовата книга преди издаването й в края на 2022 г.

Хари каза снощи: „Пиша това не като принц, какъвто съм се родил, а като човек, в когото съм се превърнал“, но не срещна подкрепа. „Книга от Хари, която е написана от Меган.“, коментират придворни.

В последната си рубрика за MailOnline Пиърс Морган призова кралицата да лиши Хари и Меган от всичките им титли, като нарече книгата твърдо предателство. И ги обвини, че превръщат световноизвестния девиз на Нейно Величество „никога не се оплаквайте, никога не обяснявайте“ във „винаги се оплаквайте, винаги обяснявайте, никога не спирайте да хленчите“.

Елизабет не е фактор за Хари вече сн. Инстаграм

Елизабет не е фактор за Хари вече сн. Инстаграм

Смята се, че кралицата, принц Чарлз и принц Уилям са напълно изумени от шокиращото съобщение на Хари.От двореца отказаха коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар