Принц Хари пише мемоари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Хари започна работа по мемоарите си

Принц Хари е готов да пише и реши да стартира работата си върху своите мемоари. Хари вече е продал правата за бъдещата си книга на издателството „Penguin Random House“.

Ръкописът трябва да бъде изпратен през октомври, въпреки че първоначалният план е бил да бъде в издателството още този август. Източници споделят пред „Page Six“, че внукът на Елизабет Втора е работил до момента тайно по книгата си, с помощта на журналиста Дж. Р. Морингър. А новините за предстоящата книга вече са потвърдени и от издателството, и от Хари.

„Пиша тази книга не в ролята си на принц, която ми бе дадена по рождение, а от позицията на човека, който съм станал. Сменил съм много шапки на главата си – и буквално, и преносно – и се надявам, че като разкажа историята си (с всичките й възходи и падения), ще мога да покажа, че няма значение откъде идваш.

Всички ние си приличаме повече, отколкото предполагаме“, каза принцът в изявление. Той допълни, че се радва на възможността да разкаже от първо лице за живота си, защото само така може да бъде сигурен, че всичко ще отговаря на истината.

Принц Хари пише мемоари сн. YouTube

Принц Хари пише мемоари сн. YouTube

Кралското семейство обаче не е особено развълнувано от новината. Оказва се, че принц Хари не е предупредил кралицата, нито баща си, принц Чарлз, че се е захванал с този проект. Според източници от двореца, всички се боят от нови, злепоставящи монархията разкрития, предават от eva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар