Йорданка Христова се обърна към Господ след… Преглеждания: 1715

Всеки ден ходи на черква и пали свещ за здраве
0
Оценете този post

Всеки ден ходи на черква и пали свещ за здраве

Естрадната прима Йорданка Христова е преоткрила връзката си с Господ през последните седмици.

Легендарната звезда всеки ден ходела на черква, за да запали свещ за здраве и да засвидетелства благодарността си към Всевишния.

Йорданка Христова
Всеки ден ходи на черква и пали свещ за здраве

Към религията тя се обърнала след зловеща случка, случила се наскоро, при която тя се разминала на косъм от тежки последствия.
„Преди седмица Бог ме спаси от тежък инцидент! Всеки миг му благодаря!“, написа Йорданка Христова във Фейсбук профила си.

Всъщност моментът, който за малко да я убие, се случил по време на концерт в Чирпан. Докато Христова се изявявала на сцената и радвала екзалтираната публика със своите вечни шлагери, небето се начумерило. Разразила невиждана за нашите георгарфски ширини буря, придружена от ураганен вятър.

Именно вихрушката се оказала почти фатална за певицата. Заради напъна на вятъра скелето на сцената тръгнало скорострелно да пада върху нея. Тя изобщо не се усетила какво се случва въпреки писъците на публиката и хората от екипа. В този момент нейният мениджър Евгени се затичал на спринт и с ръката си успял да отклони траекторията на срутващите се железа по-встрани от Йорданка. В резултат на това си действие той се наранил, но не чак толкова сериозно.

От миналата година на певицата не ѝ върви

Сцената рухнала с гръм и трясък, а Йорданка Христова била сащисана от инцидента. Тя не можела да повярва, че се е разминала за секунди от затискане. Ако цялата тази тежест се бе стоварила с такава скорост отгоре ѝ, най-вероятно е щяла да бъде изпотрошена.

От миналата година на певицата не ѝ върви. В разгара на зимата тя падна и счупи тежко лявата си ръка. С цел да предпази гръбнака си от нараняване Христова се строполила върху крехкия крайник и го натрошила на няколко места. Дълго време тя бе с шина, за да заздравеят костите, което при нейните 77 години е бавен и тегав процес.

Певицата се жалваше, че не може да си сготви, да се изкъпе или облече сама. Затова си бе наела две домашни помощници, които да се редуват на смени в дома ѝ, за да ѝ асистират. За щастие ръката ѝ заздравя правилно. Дори след двата инцидента естрадната фурия не се щади. Към днешна дата тя пак сади цветя, плодове и зеленчуци на лятната си вила в Царево, където се изнесе още в края на май, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.