Тончо Токмакчиев го закъса със здравето Преглеждания: 973

Той се подложил на операция
0
Оценете този post

Той се подложил на операция

Актьорът Тончо Токмакчиев е бил изправен пред здравословни проблеми.

Тончо Токмакчиев претърпя операция за отстраняване на бенка. Тя дълги години е била на брадичката му. Образуванието бе и негов отличителен белег, само че с напредване на годините започнал да го тревожи.

Тончо Токмакчиев
Той се подложил на операция

Той взел решение да легне под скалпела, но не от суета, а от страх и за лично спокойствие. Той искал да е сигурен, че израстъкът няма да може да се изроди в годините напред и да прерасне в злокачествен.

58-годишният актьор имал множество по-малки бенки по цялото тяло. Медиците го предупредили, че тази е най-рисковата. Поради тази причина Тончо Токмакчиев се оперирал в столична клиника. Там лекарите изрязали с лазер образуванието, от което не останал дори миниатюрен белег, пише show.blitz.bg, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

Припомняме, че в началото на годината цялото семейство на актьора се сблъска отблизо с COVID-19 и то с плашещата му страна. Той, съпругата и майка му постъпват в болница. Актьорът обаче предпочита да запази мълчание и да не разказва в медийното пространство за притеснителното си здравословно състояние.

Тончо изкара изключително тежко болестта, но далеч по-лесно в сравнение със съпругата и майка си. Първо го заболели ставите, след което вдигнал температура, започнал да кашля и му се запушил носа. Стигнало се до хоспитализация.

Майката на актьора изкарала 10 дни под лекарско наблюдение, но истинската беда била при съпругата му. Близо 20 дни медицински екип следи отблизо състоянието й и не дават големи надежди на семейството. С много мъки и притеснения, все пак семейството минава благополучно през коварния вирус.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.