Експерт: Елизабет Втора няма скоро да се запознае с Лилибет Даяна! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора все още не е виждала Лилибет Даяна

Елизабет Втора няма скоро да види Лилибет Даяна. Връзката на херцозите на Съсекс с кралското семейство днес е напрегната до краен предел. Новината, че интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри е попаднало в списъка за награда „Еми“, значително увеличи разстоянието между двете страни.

Поради многото събития, които отдалечават едните от другите, експертите започнаха да говорят за факта, че Елизабет Втора няма скоро да успее да види правнучката си Лилибет Даяна.

Херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители за втори път миналия месец. Възрастните членове на кралското семейство бяха доволни да чуят новината. Раждането на Лилибет със сигурност леко облекчи общото напрежение на семейството с кралския двор. Твърди се, че Хари и Меган са запознали дъщеря си с Елизабет Втора чрез видеовръзка.

Но според запознати, кралицата е малко вероятно да се срещне с Лилибет „скоро“ заради студената връзка с принц Хари и Меган Маркъл, която се появи поради поредица от събития след абдикирането на двойката от кралските задължения.

Кралският експерт Джонатан Сасердоти смята, че ще мине известно време, преди да се срещнат лично. „Позволете ми да ви напомня, че кралицата никога не е срещала своята новородена правнучка. Малко вероятно е тя да го направи скоро. Тя почти не общува и с правнука си Арчи“, отбеляза експертът.

„Дори да забравим, че това е кралско семейство, разчитащо на прости човешки отношения, можем да кажем, че между тях вече има голяма пропаст. Следователно подозирам, че ако резултатът е успешен, те могат да се срещнат, но няма да му отдадат особено значение“, каза Джонатан Сасердоти пред „US Weekly“.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

Друг експерт съобщава, че съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън, се опитва да възстанови отношенията с Меган Маркъл след възникналите в миналото разногласия.

„Кейт има много повече контакти с Меган от раждането на Лилибет. Тя изпраща подаръци, пише съобщения, като цяло се опитва да изгради отношения“, казва близък до кралското семейство.

Джонатан Сасердоти вярва, че кралското семейство и херцозите на Съсекс трябва да извървят дълъг път, за да закърпят разрива в отношенията си.

Според експерта Елизабет Втора няма скоро да се запознае в Лилибет Даяна сн. YouTube

Според експерта Елизабет Втора няма скоро да се запознае в Лилибет Даяна сн. YouTube

„Съмнявам се, че ще прекарат следващите семейни празници заедно – Коледа, Нова година и рождени дни“, добави експертът, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар