Поли Генова в ефир: Джоузеф се почувства притиснат и ми предложи брак! (виж тук) Преглеждания: 5271

Поли Генова ще стане законна съпруга на Джоузеф
0
Оценете този post

Поли Генова и Джоузеф ще се оженят, но след като роди!

Поп певицата Поли Генова разказа подробности около годежа й и предстоящата сватба. Блондинката не скри, че половинката й Джоузеф бил принуден на тази крачка. Ето защо…

Поли Генова
Поли Генова ще стане законна съпруга на любимия си Джоузеф

„Предложи ми брак, почувства се леко притиснат, защото започнахме да получаваме поздравления от всичките ни роднини и от семействата ни, както и от Канада, Щатите, от Швейцария, буквално от целия свят.

Отделно трябваше да обяснявам в Инстаграм, че сватбените кадри от видеото, в което той участва, че не са реалност, но също така че и някой ден ще е супер да имаме истинска сватба. Така Джоузеф се е решил на тази стъпка след цялата тази лудница“, разказа Генова в интервю за „На кафе“.

Поли сподели, че годежа й неотдавна, буквално я вкарал във филм. „Като човек, който е от години в телевизията, помислих че ми правят скрита камера… Заведе ме на една прекрасна терасата на един покрив на хотел, където имаше човек, който свири на китара, отделно едни огньове разпалени, едни свещи навсякъде… Бяха ми казали, че това е комплимент от хотела.

В момента, в който отвориха шампанското, Джоузеф вече беше на колене и държеше кутията с пръстена. Погледнах много недоверчиво, а той ме попита: „Ще се омъжиш ли за мен?“ А аз реагирах с: „Това някаква шега ли е?!“ Въобще не се трогнах, по никакъв начин… а той така се беше разчувствал, макар и да не е от хората, които губят самоконтрол.

И ме подканва: „Кажи, кажи!“ И докато отговоря, Даниел взе кутията, започна да я разнася, след това да ми слага пръстена по главата, а татко му чакаше заветния отговор от мен“, разказа емоционално изпълнителката пред Гала.

След като вече видяла пръстена на ръката си, той се оказал леко широк, но пък бил дизайнерски от техен приятел бижутер, който скоро ще го коригира. „Едва на сутринта осъзнах какво ми се е случило“, спомня си още звездата ни от „Евровизия“.

Сватбата ще е след като роди, уточни още тя. По повод втората си бременност, Поли Генова е категорична, че новината дошла като гръм от ясно небе.

„Все още не знаем как се е случило, голяма изненада. Тотално непланирано е, разбрах, че съм бременна почти в средата на участието си в „Като две капки вода“. Добре, че накрая нямах особено тежки задачи и успях да се справя“, обобщава тя, като все още запазва в тайна пола на бебето, което се очаква да се роди в края на годината.

Припомняме ви, че Поли и приятеля й холандец с филипински корени се загаджват след афтър парти на музикални награди в Благоевград през 2016-а.

„Той твърди, че когато е поискал да се снима с мен, аз съм му казала, че ще се снимаме, но ако пием шотове заедно. Това обаче не го помня“, споделя певицата през смях.

На следващия ден пък получила съобщение на телефона си от непознат чуждестранен номер с покана за закуска в хотел. Тогава обаче не се светнала, че е бъдещия й любим и не отговорила. Година по-късно, отново се засичат на наградите на БГ радио, на репетициите, където и пламва любовта им. От втория път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.