Ивана пее с чадър във Варна, едва не слънчаса! (още подробности)

Ивана пее с чадър на сцената във Варна
0

Ивана с чадър на сцената заради жегите!

С чадър на сцената пя певицата на народа Ивана. В събота изпълнителката имаше голям концерт в Летния театър на Варна. Заради 35-градусовата жега се наложи чадър да й пази сянка така, че да не слънчаса.

Ивана
Ивана пее с чадър на сцената във Варна

Много ретро хитове, задължителното присъствие на музикантката Стояна и дори екзотични танцьорки, които сякаш току-що бяха пристигнали от карнавала Рио де Жанейро.

Жегата не пожали и сценичния й партньор Радко Петков. Победителят от „Гласът на България“ получи специална покана от Ивана да се включи в изявата, след като много харесала пеенето му

Почитателите на певицата се насладиха на една незабравима лятна вечер под звездите и чуха както добре познатите й хитове „Аз съм твоя“, „Шампанско и сълзи“, „Освободете дансинга“, „Цял живот“, „Ние сме номер едно“, „Дъжд от рози“, „Доза любов“ и „He е ваша работа“, така също и други музикални изненади.

Затова сега с нетърпение се очаква и следващият й голям самостоятелен концерт, който ще е на 6 август в Бургас, пише вестник „България Днес“.

„На тези концерти аз ще дам не 100, 300% от себе си. Ще получа в същото време толкова много любов. Всеки концерт ще бъде един разказ, една история, но спирам дотук. Няма да издавам повече“, каза наскоро Ивана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.